Doorgeven van Uw MARKETINDEX Met vlag en wimpel

Het moeilijkste deel van uw jaarlijkse onderhoud is de APK. Je kon jezelf te vinden met een ernstige bekeuring of het hebben van uw auto in beslag genomen. Zoals u weet, geen citaat is niet alleen een financiële klap voor u, maar ook een bedreiging voor uw job.

Gelukkig, de Motor Trade Association (MTA) heeft samen een geweldig programma genaamd The Official DMV MOT Prep, die u kan helpen uw MTP met vlag en wimpel te zetten. Hier zijn een aantal goede tips en trucs om u te helpen uw MOT passeren met vlag en wimpel:

Als u een passagier in uw auto tijdens uw MTP moet hebben, zet de auto in de versnelling. Dit zal de airconditioning systeem koel te houden. U hoeft niet een heleboel extra dingen nodig hebt op het dashboard, dat warm en bezwete zou krijgen wanneer je aan het rijden bent, en je kunt altijd laat het uit voor jouw MTP, maar het zou goed zijn om te weten hoe deze op te starten op uw eigen als je wilt om te kunnen rijden zonder angst voor het krijgen van een ticket. Het is niet erg moeilijk om te leren hoe om te beginnen op een auto die al in de versnelling, dus je moet in staat zijn om deze stap, zelfs als je nog nooit eerder hebben gedaan onder de knie.

Op weg naar de DMV, ga dan naar de auto te wassen voordat je MTP. Dit zal u helpen wassen al het vuil dat op uw banden en was ze helemaal uit. Daarnaast zal het helpen de wegen blijven zo soepel mogelijk tijdens het rijden, en het zal uw banden langer meegaan. Als u niet beschikt over een wasstraat te gebruiken, zal uw banden gauw plakkerig en de weg zal beginnen te kraken als je meer bochten te maken.

U dient zich ervan bewust dat tickets zijn een belangrijke vorm van verzekering, en als je een ticket hebt voordat u uw MTP gepasseerd, kan de verzekeringsmaatschappij in staat zijn om uw tarieven te verlagen. De meeste verzekeringsmaatschappijen zullen u een mooie korting op uw verzekering geven als je een bekeuring voor het passeren van uw MTP krijgen.

Tijdens uw MTP, gebruik uw richtingaanwijzer. Als je het niet gebruikt, zal de tegemoetkomende bestuurder in staat zijn om te zien dat u draaien, dus niet recht te trekken wanneer u linksaf of u misschien bang te maken. Bijvoorbeeld, als je naar rechts draait, gebruik je linkerhand signaal dat u gaat rechts.

Zorg ervoor dat u uw veiligheidsgordel te dragen op de weg naar de DMV. Als je dat niet doet, kan je uiteindelijk het krijgen in een ongeval met iemand die geen veiligheidsgordel heeft te dragen. Er zijn een heleboel mensen die niet weten dat ze moeten een veiligheidsgordel te dragen, zodat het een goed idee om hen te herinneren zou zijn, zelfs als je niet denkt dat ze zullen echt te luisteren.

Zet je wekker voor uw MTP. Dit is belangrijk, omdat de timing verkeerd zijn als u niet uw alarm in te stellen. Je kunt het zo dat het je wakker wordt op bepaalde tijdstippen gedurende de dag of na een bepaalde periode van tijd, maar wat het geval is, moet u in te stellen, zodat je het kunt instellen wanneer u maar wilt en u zult volledig worden voorbereid op je MTP.

Controleer uw brandstoffilter. Als uw brandstof filter is verstopt met een opbouw van slib, wordt u verspillen gas. U moet weten wat voor soort brandstof filter je hebt, zodat u weet hoe u de juiste veranderen.

Als u een probleem met uw ruitenwissers hebben, zorg ervoor dat je vragen om te laten repareren. Terwijl u daar bent, praat met de receptionist over uw voorruit. Kunnen zij in staat om het te vervangen of adviseren over waar u een nieuwe kunt kopen.

Dodge auto’s hebben de neiging om beter te doen op hun MTP’s dan de meeste andere auto’s. De reden hiervoor is te wijten aan het feit dat ze vaak grotere ramen. Bovendien zijn de zijspiegels zijn meestal hoger dan die van de concurrentie.

Pass uw MTP met vlag en wimpel, en zorg ervoor dat de nodige stappen te ondernemen om uw record te verbeteren. Het is niet alleen een goede zaak te doen, maar ook een financieel voordelig beslissing, dus zorg ervoor dat de meeste van uw MTP te maken.

Leave a comment